Jommeke-Kok
facebook pinterest

Jommeke

Ballon Comics is een Nederlandstalige stripuitgever met Jommeke als vlaggenschip. De reeks telt inmiddels meer dan 250 titels. Jaarlijks gaan er meer dan één miljoen Jommekesalbums over de toonbank. Onderzoek van Fun in 2010 toonde aan dat de blonde avonturier Vlaanderens populairste stripheld is.

 

Jommeke7De Kleine Chef biedt exclusief in België workshops aan in het teken van Jommeke. We hebben hiervoor een goede samenwerking met Ballon Comics.
Wist je trouwens dat er een kookboek van Jommeke is? Een schitterend vormgegeven boek met de lekkerste recepten. Je reist met Jommeke de wereld rond in maar liefst 54 recepten. En... natuurlijk kan je dat ook doen met De Kleine Chef! Onderstaand bieden we enkele geweldige formules aan om kennis te maken met Jommeke! Bijt u gerust vast in ons aanbod!

 
 
 
 
Particulier.
 
jommeke3Iedere workshop voor kinderen kan in het teken van Jommeke gegeven worden. De meerprijs hiervoor is €50 per workshop. 
U krijgt hiervoor: 
- Een wereldkookboek van Jommeke.
- Onderleggers tijdens de workshop van Jommeke.
- Koksmutsen van Jommeke.
- Een uitnodiging op voorhand toegestuurd om te verdelen onder uitgenodigde klasgenootjes.
- Een Jommeke-diploma voor iedere kleine chef. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Events / Business / Pedagogische sector.
 
jommeke6Met De Kleine Chef haal je "Jommeke" op je bedrijf, school of event. Van een themadag tot een sessie koken voor kinderen in het teken van Jommeke. Sinterklaasfeesten, culinaire festivals, schoolprojecten, ... Alles is mogelijk. 
Voor concrete afspraken richt u zich best tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Enkele bestaande concepten.
 

jommeke4Het Smaaklabo van professor Gobelijn: in deze doorlopende activiteit maken we met de kinderen verschillende dranken en hapjesbereidingen. We proberen of de smaken lekker bij elkaar passen en maken spectaculaire presentaties met onder andere rookeffecten in cocktails etc. We snijden fruit volgens de beste cheftechnieken en smullen nadien alles op in receptievorm of maken dit voor bvb. nieuwsgierige ouders. 
Spectaculair!

Prijs: €225/u excl. BTW & kmvergoeding.

 
 
 
 
 
 
 
Voorbeelden.