Events
facebook pinterest

Events

Klik op de foto voor een videovoorstelling van de lekkerste evenementen!

De Kleine Chef evenementen 2016-2017

Zoekt u een lekkere publiekstrekker, unieke invulling  van uw event of een hartverwarmende smulstand… 
Dan kunnen wij u vast verderhelpen!

Als u samenwerkt met De Kleine Chef, werkt u immers samen met een A-merk! Wij gebruiken uitsluitend producten van gekende merken en werken volgens de geldende normen.  Wij specialiseren ons in het brengen van veel beleving en dat op een erg pedagogisch onderbouwde en kindvriendelijke manier. Door het volgen van diverse opleidingen proberen we steeds trendgevoelig en vernieuwend te zijn.

Onderstaand kan u een aanbod vinden van ons eigen evenementaanbod. Maar we denken ook graag met u na om iets op maat te maken van uw evenement. 
Vraag zeker naar de mogelijkheden van demokoken voor kinderen of volwassenen. Onze ludieke, ontwapenende en belevenisvolle aanpak kan van uw evenement een groot succes maken.

 

amuse2IMG 3014IMG 6451IMG 8992

 

De kinderfoodtruck.

 


VIK 15 of 25

 

In deze nieuwe evenementstand plaatsen we een kinderfoodtruck (kermisbusje) als eyecatcher. Bij deze kinderfoodtruck kan je niet zomaar je eten gaan afhalen zoals bij een gewone foodtruck. Neen... hier moet je zelf maken! In 2 leuke bushaltes maak je je eigen leuk fastfood, gezond hapje, snoepje, broodje, drankje, ... we kunnen deze evenementstand invullen hoe u wenst. 
Standaard maken we croquantilla's. Een leuk DeKleineChef-fastfoodgerecht dat een combinatie is tussen een croque monsieur en een tortilla. 

Met de kinderfoodtruck is visibiliteit gegarandeerd!

Prijs: €225/u exclusief BTW & kmvergoeding (€0,35/km)

 

 

Koken met de Chef.


 

IMG 9238

Iedere 15 minuten maakt de kinderchef met enkele omstaanders (kinderen) een lekker hapje, drankje, … klaar.

De omstaanders (groot en klein) kunnen natuurlijk proeven van het lekkers dat onze 'Kleine Chefs' hebben gemaakt.

We zorgen zelf voor alle materialen, ingrediënten, schorten, … We geven uw event een professionele look & feel maar brengen met deze formule ook een erg kindvriendelijke kinderactiviteit! We kunnen werken binnen een bepaald thema zoals ‘fair trade’.  We werken vanuit onze stijlvolle kramen. Maar als het evenement buiten doorgaat staan we graag in een overdekte pagodetent of iets dergelijks.

Genieten!

Prijs:  €225/u excl BTW & kmvergoeding (€0,35/km).

 

Het Smaak-labo.


 

VIK 1 of 25

In deze doorlopende activiteit maken we met de kinderen verschillende drankjes . We proberen of de smaken lekker bij elkaar passen en maken spectaculaire presentaties met onder andere rookeffecten in een cocktail. We snijden fruit volgens de beste cheftechnieken en smullen nadien alles op.

Deze workshop laat toe dat kinderen doorlopend aanschuiven. De kinderen nuttigen dan direct hun gemaakt drankje. Spectaculair!


Prijs: €225/u excl. BTW & kmvergoeding (€0,35/km).

 

Zoetebekje-workshop.


 boerenrock2Zoetebekje eet het liefst van al cake-jes. Wist je dat hij blauwe haren gekregen heeft omdat hij zoveel snoept? Tja... de hele tijd snoepen is niet zo goed, maar af en toe kan het wel... En zeker als het feest is!

vier feest met zoetebekje en maak de lekkerste mini-cupcakes! Leer modelleren met suikerpasta10 minuten per sessie & doorlopend! 

 

Prijs:  €225/u excl BTW & kmvergoeding (€0,35/km).

 

Watermilientje-workshop.


turnhoutculinairAls fruitig figuurtje belichaamt Watermilientje alles wat met gezondheid, gezonde voeding en fruit te maken heeft. De bijhorende eventworkshop zal ook volledig in dit teken staan.

Kom bij Watermilientje je watermeloendrankje maken. Door te snijden, te blenden en vooral te proeven onder leiding van onze chef maak je een super lekkere watermeloencocktail. 

Prijs: €225/u excl. BTW & kmvergoeding (€0,35)

 

 

Jommeke. 


 

jommeke1

 

Wist je trouwens dat we iedere workshop kunnen inkleden in het thema van Jommeke & zijn vriendjes? We zijn hiervoor de exclusieve partner van Ballon Media, de uitgever van het stripalbum. Het is vaak interessant om je te linken aan een A-merk om veel inschrijvingen te krijgen of om het verschil te maken! Wil je hier meer info over? Klik dan hier.

 

 

 

 

 

Ook het aanbod Scholen&Gemeentes is van toepassing.  Wil u dit aanbod even bekijken? Klik dan hier.